Doodle video pentru CashOUT.ro

Am terminat recent un doodle video explicativ pentru www.CashOUT.ro, sistemul prin care cumperi online si primesti cashback. Aici experimentam o noua tehnica, in care folosim elemente si personaje decupate pentru a reda povestea.

proiecte videograph cashout.ro

CashOut.ro - un site de cashback, care te ajuta sa economisesti, oferindu-ti bani inapoi pentru fiecare comanda plasata online. 

www.cashout.ro - Cumperi inteligent. Primesti bani inapoi.

Vei afla prin intermediul lui ce este cashOUT.ro, cum functioneaza, care sunt pasii de urmat pentru a obtine cashback si cum se calculeaza cashback-ul. 

Salvatore Robinescu, mascota Romstal

Daca vizitand pagina de facebook a celor de la Romstal, v-a intampinat o mascota care infatiseaza un instalator simpatic, experimentat si de incredere, sa stiti ca noi l-am realizat! :)

mascota romstal salvi robinescu  robinescu

Puteti vedea si o scurta, foarte scurta animatie, folosita pentru anuntarea castigatorului concursului de pe facebook, in urma caruia am facut cunostinta cu Salvatore Robinescu, zis Salvi.

 

BeeWorks Promotion - Atelier de idei cu suflet - doodle video

Suntem mandri sa va prezentam primul nostru proiect in colaborare cu Business Upgrade.  Este vorba despre un doodle video cu elemente de grafica si foto, creat pentru BeeWorks Promotion, un furnizor de promotionale cu totul speciale. 

header site bee 

Scenariul apartine Roxanei Ilie, de la Business Upgrade, iar noi am realizat ilustratiile, grafica si productia audio-video.


"Te-ai saturat sa oferi partenerilor sau sa primesti zeci de agende si carnetele banale? 

Read more:

Declaratie de dragoste doodle video

Iata un alt exemplu de aplicabilitate pentru doodle video: declaratiile de dragoste altfel. 
Aceasta este declaratia care a castigat cel mai mare numar de like-uri la concursului nostru de Valentine's Day/ Dragobete "Declara-ti iubirea si noi ti-o ilustram!".
Castigatorul este Razvi Boca si asa arata premiul lui:

 valentine-s day doodle

Marketing viral - Promovarea video cu ajutorul unui videoGraf (video scribe, doodle video)

Promovare video marketing viral

Concursurile de like si share nu iti aduc clientii reali. Si totusi, cum faci sa ii atragi pe cei cu adevarat importanti?

Solutia? Unul dintre cele mai puternice instrumente actuale de marketing viral. De 4 ori mai eficient decat orice alt tip de clip video. Probabil l-ai mai intalnit sub denumirile: video scribe, doodle video, whiteboard animation, sketch video, dar la ei, nu la noi.

Video felicitare de Sarbatori

Video felicitare de craciun

Iata primul nostru proiect: o felicitare video de Craciun, pe care am creat-o prin tehnica doodle video, pe care o promovam.
Este doar inceputul! Sunt suficiente sarbatori in calendar cat sa putem experimenta impreuna nenumarate felicitari creative.
Cere-ne tot ce iti trece prin minte si vom avea grija sa iti adaugam atingerea personala. Vrei sa spui la multi ani cuiva drag cu ocazia zilei de nastere, a zilei onomastice sau poate este aniversarea relatiei sau chiar a casatoriei si vrei sa iti surprinzi jumatatea cu o declaratie memorabila...Hmm..se apropie Valentine's Day, nu-i asa? Ar fi o idee sa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  din timp! :)

 

You are here: Home Proiecte