Etape

Acum stii cat de grozav este un doodle video si cate avantaje iti poate aduce. Iata mai jos cum poti obtine si tu unul.

Pasul 1. Ne cunoastem mai bine - "This is the beginning of a beautiful friendship"

Vrem sa ne asiguram ca filmuletul tau de promovare se potriveste 100% obiectivelor tale. De aceea, vom incepe prin a te cunoaste mai bine. Te vom intreba ce anume doresti sa transmiti publicului tau. De exemplu, este vorba despre o prezentare de produs sau serviciu sau este mai degraba un continut cu rol explicativ?
Informatiile utile pentru noi in acest sens sunt sintetizate in chestionarul pe care te vom ruga sa il completezi, iar odata ce directia ne este clara tuturor, vom semna un contract.

 

scriitor

Pasul 2. Scenariul - "If you build it, he will come"
Scenariul este baza de pornire, pe care se construieste mesajul tau.
Este poate cel mai important element, iar la pasul anterior am avut grija ca el sa reflecte  obiectivele tale.
In functie de optiunea ta, scriptul poate fi propus de tine sau, pornind de la el,  il putem finisa noi, tinand cont de tehnicile si retele de succes care am invatat ca functioneaza pentru acest stil video.
Un scenariu de impact trebuie sa contina informatii relevante, transmise pe cat posibil intr-un stil amuzant, dar destul de rapid si concis. Nu uita: atentia privitorului trebuie captata pe toata durata filmuletului.   Fa-l sa zambeasca si esti aproape de rezultatul dorit!

 

ilustratie

 Pasul 3. Ilustratiile creative - "My preciousss.."

Trecem la partea distractiva! Incepem sa ilustram conceptele, pe baza scenariului aprobat anterior de tine, incepand cu stoaryboard-ul. Creativitatea se dezlantuie! Povestea ta se naste si creste cu fiecare linie si curba.

 

voce

 

 

Pasul 4. Muzica si/sau vocea de fundal  - "Wait a minute, wait a minute. You ain't heard nothin' yet!"

Unele doodle video se completeaza mai bine doar cu voice over, altele doar cu muzica de fundal, iar altele le combina perfect pe amandoua. In aceasta etapa trebuie sa decidem ce varianta potenteaza mesajul tau. In functie de stilul dorit, vocea poate fi masculina sau feminina, jucausa, calma, calda, dinamica sau ferma, cu sau fara accent, in limba romana sau in engleza.
Melodia de fundal o alegem dintr-o baza de date pe care ti-o punem la dispozitie pentru selectie.

 

Pasul 5. Productia video si finisarea - "When I'm good, I'm very, very good, but when I'm bad, I'm better"

Avem scriptul, avem ilustratiile care il urmaresc, adaugam muzica si/sau vocea, efectele de sunet, mixul audio, impreuna cu toate ingredientele magice pentru a crea un doodle video cu care sa te poti mandri.

Pasul 6. E al tau - Arata-l tuturor! - "May the Force be with you"

Durata standard de productie pentru un astfel de film este de 3-4 saptamani, insa daca timpul nu este de partea ta, vom gasi impreuna o solutie.
Gata! L-am finalizat si ti-l livram pentru aprobare folosind dropbox sau uploandandu-l pe youtube. In final il poti avea in orice format ai nevoie: .mp4, .mov, .avi si pe orice suport preferi.

Esti entuziasmat, insa acesta nu este ultimul pas. Continutul video este un instrument cu adevarat puternic, dar este esential sa il folosesti corect pentru a avea rezultatele asteptate. Promoveaza-l!  Publica-l pe canalul de youtube, pe vimeo sau direct pe site-ul tau. Cu cat folosesti mai multe medii video, cu atat mai bine. Trimite-l prietenilor pe facebook si pe toate retelele de socializare.

In plus, completam si componenta SEO a promovarii, oferindu-ti o lista de cuvinte cheie si etichete (tag-uri),  care sa iti ridice proaspatul doodle video la cautarile pe Google. 
Continutul in sine reprezinta doar 20% din succesul campaniei, insa promovarea lui aduce restul de 80%.

"I'm the king of the world!"

You are here: Home Etape