BENEFICII

Iata cateva motive pentru care filmuletele doodle video, creative, personalizate si unice, sunt un instrument de marketing extrem de eficient, pe care trebuie sa-l folosesti in campaniile tale integrate: cresterea traficului, cresterea nivelului de conversie a vizitatorilor in cumparatori, cresterea numarului de contacte noi.

1. Continutul video este mai prietenos decat cel text, generand trafic.
Imbunatateste rezultatele strategiei tale de promovare  online, de la dwell rate, pana la CTR.
Stiai ca, din punct de vedere SEO, continutul video este de 56 de ori mai usor de gasit la cautare si mai vizionat decat textele obisnuite? Youtube este al trelea cel mai vizitat site din lume, iar statisticile arata ca in 2015, in medie, 90% din consumatorii online vor viziona 20 de ore de continut video/luna. Acesta este doar inceputul!

2. Doodle video fascineaza, capitiveaza si implica, generand viralitate.
Textul simplu este greu de urmarit in era vitezei. Imaginile, podcast-urile, poll-urile, graficele, diagramele sunt dragute, dar nimic nu cucereste mai mult audienta decat acest stil video cu totul diferit. Creeaza buzz in jurul brand-ului tau, trezind imboldul de a-l trimite mai departe cunoscutilor si generand astfel awareness.

3. Sunt atractive, personalizabile, unice.
Doodle video sunt o modalitate  'out-of-the-box' de a fixa stilul personal al brandului tau in memoria celor care vizioneaza clipurile, precum si informatiile transmise. Astfel, brand-ul tau va usor de recunoscut ulterior.

4. Multiple medii de difuzare.
Acelasi clip video poate fi vizionat acum pe multiple platforme: fie pe televizor, pe computerul de acasa sau de la birou, pe laptop sau tableta, fie pe smartphone.
Continutul de tip text intampina dificultati la accesarea de pe un smartphone, insa nu acelasi lucru se poate spune despre continutul video. Publicul tau poate privi oricand si de oriunde clipurile tale video, inclusiv in timpul liber, la restaurant, la cinema, in sala de asteptare de la dentist etc.

5. Mesajul este memorabil si eficient.
Pana si un copil de 5 ani poate intelege ce vrei sa transmiti. Simplifica procesul decizional al clientului tau, deja bombardat de o tona de informatii. Arata-i clar ce are de castigat si inclina-i balanta in favoarea ta. Si asta fara atitudinea nesuferita de vanzator agresiv.
Scenariul poate fi propus de tine sau il putem crea noi, astfel incat sa fie eficient si sa cucereasca garantat interesul si zambetul celui vizat, atingand in acelasi timp obiectivele pe care le stabilim impreuna.

You are here: Home Concept Beneficii