Video explicativ pentru cashOUT.ro. O noua tehnica doodle video - cut out

A trecut ceva timp de cand nu am mai impartasit cu voi vesti.
In anul care aproape s-a scurs de cand am inceput sa ne dedicam proiectului videoGraph, dar cu precadere in ultimele luni rodnice de toamna, am observat ca whiteboard animation a incepund sa prinda aripi si in randul romanilor. Este adevarat ca noi ne propuseseram sa educam piata, insa am amanat pentru o perioada acest avant, ocupandu-ne de aspecte mai pragmatice intre timp.
Un trigger al cresterii awareness-ului pe whiteboard animation tindem sa credem ca a fost campania Bucharest, not Budapest, a celor de la McCann, pentru ROM. Ceea ce nu poate decat sa ne bucure.
In ceea ce ne priveste, in luna octombrie amfinaliyat un doodle video explicativ pentru 
www.CashOUT.ro (Cumperi inteligent. Primesti bani inapoi),  sistemul prin care cumperi online si primesti cashback. Aici am experimentat o noua tehnica, in care desenele erau printate si apoi decupate, urmand sa fie integrate intr-un clip video care sa redea povestea — "cut out". Practic, putem spune ca am facut cut out pentru cash out :)

Iata mai jos rezultatul:

cashout.ro videograph

In saptamanile urmatoare, vom impartasi cu voi alte 2 proiecte la care lucram cu drag si spor, iar o alta noutate va fi infatisarea site-ul-ui pe care ne vom muta in perioada urmatoare. Plus alte surprize, pe care nu le divulgam inca. Deci fiti pe receptie! :)

You have no rights to post comments

You are here: Home Blog Video explicativ pentru cashOUT.ro. O noua tehnica doodle video - cut out